Міська влада допомагатиме вінничанам муніципальними доплатами

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Міський Голова Сергій Моргунов на своїй сторінці Facebook розповів про муніципальні виплати і підтримку вінничан.
Далі пряма мова:
“Громада і далі підтримуватиме своїх мешканців, які найбільше цього потребують. З січня продовжуємо надавати муніципальні доплати. Ми пролонгували антикризову програму «Вінничани важливі» на перший квартал цього року. І Вінниця – єдине місто, де є такий вид допомоги.
У 2020 році підтримку з міського бюджету отримували більше 10 тис. вінничан, у яких пенсія чи державна допомога менша за 2000 грн. У середньому – це було 360 грн на місяць. У зв’язку з утворенням нової Вінницької міської громади, право на муніципальні доплати вже мають мешканці семи приєднаних сіл: Вінницьких Хуторів, Писарівки, Щіток, Гавришівки, Стадниці, Великих та Малих Крушлинців.
За нашими підрахунками, це ще близько двох тисяч вінничан. Тож, у бюджеті громади загалом передбачено 12 млн грн на виплату міських доплат у січні-березні. Для мешканців приєднаних громад процедура оформлення максимально спрощена. Подати документи можна: – за допомогою віддалених робочих місць на території колишніх сільських рад- у ЦНАП «Прозорий офіс (Замостя)» на вул. Замостянській,7 Записатися на прийом та отримати додаткову інформацію можна за телефонами: 50-86-72; 50-86-81; 50-86-64 50-86-77.”

Коментарі у Facebook