Вінничани на об’їзній знайшли валізи пасажирів, які їхали у Чехію

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

16 січня Вінничани знайшли на повороті об’їзної дороги сумку та валізу – як з’ясувалось пізніше, речі випали з багажного відсіку автобуса, який їхав у Чехію.

Того дня ми повертались у місто окружною, і на повороті біля мосту побачили на дорозі синю валізу та чорну сумку. Обидві досить великі, важкі. Чоловік порадив мені зупинитись, адже інші автомобілі просто проїжджали повз ці речі, не зупиняючись.“, – розповідає вінничанка Наталія.

За її словами, знайти власників втраченого багажу було досить не просто.

Одразу дали оголошення у кілька вінницьких груп у Фейсбук, розмістили там фото валізи та сумки, сподіваючись, що так швидше знайдемо власників. Але натомість отримали просто шквал дзвінків і коментарів. Хтось просто телефонував, щоб поцікавитись долею цих речей. Хтось починав вигадувати історію, що це його речі, хоча навіть не міг пояснити, що там знаходиться. Хтось навіть не питав про речі, а просто хотів познайомитись.“, – сміється Наталія.

Врешті, за допомогою документів, які знайшли в валізі, вінничани змогли отримати контакти та зателефонувати одній з власниць втраченого багажу.

“З’ясувалось, що дівчина у ці хвилини вже доїхала до Хмельницького. Про те, що її речі вже кілька годин тому випали з багажного відділення вона навіть не здогадувалась. Не здогадувалась про втрату й власниця чорної сумки.”, – розповідає вінничанка.

Втім, водій автобусу на зойки своїх пасажирок зреагував спокійно – мовляв, нічого дивного, у нас таке трапляється. Представниця перевізника, до якої також зателефонували вінничани, за дії підлеглих теж не вибачилась: “Кажете, знайшли речі. То чого ви мені телефонуєте?”

Врешті стараннями Наталії родичі однієї з пасажирок приїхали та забрали у неї сумку. А от із валізою, яка належить дівчині, на ім’я Олена, яка їхала на роботу в Чехію, ситуація й досі до кінця не вирішилась.

“З’ясувалось, що у цій валізі вона тримала документи, які потрібні були для перетину кордону. Тож ми оперативно засканували їх і вислали власниці. Олена вже у Чехії – телефонувала звідти, дякувала. Отже пів справи зроблено, а як вона отримає свої речі, ще не вирішили. Підтримуємо зв’язок.”, – говорить Наталія.

Коментарі у Facebook