Громадський транспорт Вінниці розвивається кожного року

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

2020 року у Вінниці продовжився розвиток системи громадського транспорту: виготовлено два тролейбуси «VinLine», було створено новий тролейбусний маршрут №12А, подовжено маршрут №7 на Тяжилові. Також налагоджено транспортне сполучення з сусідніми селами, які увійшли до складу Вінницької міської територіальної громади, – продовжено автобусний маршрут №19 до Вінницьких Хуторів, до Щіток та Писарівки почали курсувати маршрутні таксі  30А та 30Б.

Попри обмежені фінансові можливості, які відчули усі сектори та галузі міського господарства, в 2020 році КП «Вінницька транспортна компанія»  продовжила оновлювати тролейбусний парк. Силами працівників ВТК було виготовлено два нові тролейбуси «VinLine». У планах підприємства була більша кількість, але через пандемію плани були скореговані https://cutt.ly/zjRdYd9  Машини «VinLine» економніші на 30–40 %, більш зручні та комфортні.

12 А 2.JPG

Також у 2020 році  збудували ділянку тролейбусної лінії на Тяжилові, що дозволило продовження тролейбусний маршрут від зуп. Лугова до СТО «Вінниччина Авто». Протяжність у двох напрямках становить 2,4 км https://cutt.ly/7jRdMfm .

Завдяки тому, що нові тролейбуси, які будує Вінницька транспортна компанія, мають можливість рухатись на певну відстань навіть без струму, минулого року було запроваджено новий тролейбусний маршрут №12А «Немирівське шосе – Гніванське шосе». Тепер  тролейбуси на автономному ходу по Немирівському шосе їдуть до заводу «Грін Кул», а по Гніванському – до вул. Юзвінська. Це дозволило збільшити довжину маршруту на 7,2 км в обох напрямках. https://cutt.ly/djRfyIE .

приєднані громади.JPG

У 2020 році почалась робота над покращенням транспортного сполучення з приєднаними територіями –  між Вінницею та селами Щітки та Писарівка почали курсувати маршрутні таксі 30А і 30Б.

А для транспортного забезпечення мешканців Вінницьких Хуторів продовжено автобусний маршрут №19 «Вишенька – Вінницькі Хутори». В двох напрямках він зіблшився на 1,6 км. https://cutt.ly/qjRfzAI.

SV_01642.JPG
Коментарі у Facebook