Атлет із МХП знов підкорив світову арену

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Червень цього року для Миколи став гарячим, адже, відправляючи у Сполучені Штати Америки, вболівальники чекали його тільки з перемогою! Чемпіонат світу проводила Всесвітня бездопінгова федерація пауерліфтингу (WDFPF) у місті Хендерсон, штат Кентуккі.

Микола був єдиним представником від України та представником команди «Ряба GYM» від МХП.


Перемогу Микола Вітюк здобув у ваговій категорії до 90 кг, вижавши штангу вагою 195 кг.

Микола працює начальником насосної станції на філії «Птахокомплекс» ТОВ «Вінницька птахофабрика» та професійно займається спортом. Весь свій вільний час він використовує, аби дійти до найвищих звитяг. І кожного разу команда «Ряба Gym» та всі колеги чекають на його кращі результати і вболівають за нашого спортсмена.

– Своїми перемогами я хочу подякувати наставнику та тренеру – Ігорю Лещенку, який вірить у мене. Вважаю, що я докладаю усіх зусиль, аби показати найкращий результат. Висловлюю велику подяку спонсору — агрохолдингу «МХП» та філії «Птахокомплекс» ТОВ «Вінницька птахофабрика» і особисто директору Олексію Утешеву. Дякую колегам, друзям та тренерам з «Ряба GYM» які вболівали за мене, — прокоментував Микола Вітюк.

Минулого року на чемпіонаті світу з пауерліфтингу, що проходив на Мальті, перемогу у ваговій категорії до 100 кілограмів здобув Ігор Лещенко. Для нього  це вже четверте «золото» на світових змаганнях. Ще двоє співробітників підприємства  – Михайло Данилов та Микола Вітюк – також здобули золоті медалі. Михайло Данилов  став першим у ваговій категорії 75 кг серед ветеранів, а Микола Вітюк виборов чемпіонський титул з жиму лежачи у ваговій категорії 90 кг, а цьогоріч став дворазовим чемпіоном світу.

– Підприємство пишається, що у нашій команді є такий талановитий атлет, який гідно представив цього року нашу державу і агроіндустріальний холдинг МХП. Це вже друга Миколина перемога на світовій арені. Ми працюємо над тим, щоб кількість атлетів збільшувалась у команді «Ряба GYM» — відзначив виконавчий директор «Вінницької птахофабрики», наставник команди «Ряба GYM» Ігор Лещенко. – Наразі усіх спортсменів чекають нові перемоги і розслаблятись особливо вже не залишилося часу, адже 29 червня вони представлятимуть Вінниччину, Ладижин та компанію МХП на відомих в Україні змаганнях з пауерліфтингу – Кубка Чорного моря в Білгороді-Дністровському. Бажаю кожному з них натхнення, успіхів та яскравих перемог!

Атлет із МХП знов підкорив світову арену

Коментарі у Facebook