Вперше у Вінниці відбудеться Чемпіонат світу з радіопеленгації. У складі збірної України — троє вінницьких спортсменів

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

– З 30 червня по 4 липня у Вінниці вперше відбудеться Чемпіонат світу зі спортивної радіопеленгації. Не лише вперше в історії Вінниччини, а й незалежної України. Взагалі така першість проходитиме вже втретє. Змагатимуться юнаки та дівчата віком від 14 до 16 років у чотирьох категоріях. У збірній України є троє вже досвідчених вінницьких спортсменів — Аліна Солоненко, Артем Степаніщев та Володимир Ляхович. Це вихованці нашої міської ДЮСШ-2, призери та переможці багатьох турнірів світової та української першості. Готує вінничан досвідчений тренер Сергій Зеленський, – розповів на прес-конференції голова обласної федерації радіоспорту Вінницької області Василь Колодяжний. – Взагалі, у нашій команді – 20 спортсменів.


А участь у цій світовій першості братимуть як мінімум 15 країн. Це Польща, Білорусь, Німеччина, Китай, Чехія, Словенія, Словаччина та інші. Вже є 150 спортсменів.

Змагання відбуватимуть у лісі у Вороновиці та традиційно — у вінницькому “Лісопарку”. Тож ми сповнені надій лише на перемогу!

Коментарі у Facebook