«Українська стратегія Гройсмана» в п’ятірці партій, за яких голосуватимуть на виборах

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Партія “Українська стратегія Гройсмана» в п’ятірці політичних симпатій українців, президентський рейтинг Володимира Гройсмана – стабільний 

Політична партія «Українська стратегія Гройсмана» увійшла до п’ятірки партій, за які готові проголосувати українці і які долають виборчий бар’єр – у разі, якщо вибори до Парламенту відбудуться найближчим часом. Про це свідчать дані дослідження Соціологічної служби «Рейтинг», проведеного 22-23 лютого. Так, за «УСГ» готові проголосувати 5,1% виборців. 

Трохи більше – 5,7% українців – готові проголосувати за лідера «УСГ» Володимира Гройсмана, якби він балотувався на виборах Президента України.   

Аналогічні показники довіри до «УСГ» та особисто до Володимира Гройсмана оприлюднили минулого тижня два інших дослідницьких центри – «Социс» та «КМІС». Соціологи також звернули увагу, що за їхніми даними 22,6%  респондентів вважають, що саме Парламент сьогодні несе відповідальність за ситуацію в країні, а 32,8% – назвали чинну владу гіршою за попередню. 

Аудиторія: населення України віком від 18 років і старші в усіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу. Вибірка репрезентативна за віком, статтю і типом поселення. Вибіркова сукупність: 2500 респондентів. Метод опитування: CATI (Computer Assisted Telephone Interviewing -телефонні інтерв’ю з використанням комп’ютера). На основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів. Помилка репрезентативності дослідження з довірчою імовірністю 0,95: не більше 2,0%. Терміни проведення: 22-23  лютого 2021 р. 

Коментарі у Facebook