Гройсман зробив гучну заявку щодо вакцинації: “Давайте об’єднаємося”

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Лідер політичної партії «Українська стратегія Гройсмана» Володимир Гройсман готовий публічно вакцинуватися від КОВІД-19 наявною в Україні вакциною і закликає політиків об’єднатися навколо питання збереження здоров’я і життя українців, які наразі переживають третю хвилю смертельного захворювання. Про це він сказав у зверненні в соціальній мережі Facebook.

«Готовий на особистому прикладі вакцинуватися у прямому ефірі вакциною, яка є в Україні. Аби люди масово почали вакцинуватися. Щоб люди були здорові і головне – живі, – сказав Володимир Гройсман. – Хочу звернутися до політиків: – відставте свої сварки і суперечки в сторону. Давайте об’єднаємося навколо того, щоб допомогти людям, аби ми разом пройшли пандемію, провели вакцинацію, і люди були здорові».

Як наголосив Володимир Гройсман, сьогодні очевидно, що Уряд провалив підготовку країни до проходження пандемії, провалив вакцинальну кампанію. Але в тому і завдання публічних людей – виправити ситуацію.

«Я думаю про те, як важко хворіють люди. Людям важко, люди помирають. Лікарні переповнені. І це ніколи не завершиться, якщо ми не приймемо відповідальне рішення. Розумію, що багато бояться вакцинації, скептично відносяться. Але це єдина можливість зупинити пандемію, – зазначив Володимир Гройсман. – Я звертаюся до політиків: якщо ви не здатні об’єднатися навколо цієї ідеї, то я не розумію навколо чого ви можете об’єднуватися».

Коментарі у Facebook