У Вінниці відбувся Чемпіонат з веслування на честь спортсмена-прикордонника Ігоря Присяжнюка

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Про це повідомляє прес-служба Могилів-Подільського прикордонного загону на своїй сторінці у “Фейсбук”:

– Старший прапорщик Ігор Васильович Присяжнюк понад 10 років проходив службу у Могилів-Подільському загоні. З початку війни у 2014 році разом зі своїми бойовими товаришами він охороняв кордон України на Херсонщині, а з 26 червня обороняв пункт пропуску «Довжанський», що на Луганщині. Герой загинув у 7 серпня 2014 року, захищаючи територіальну цілісність та суверенітет України на її східних рубежах.


Ігор Присяжнюк український каноїст, багаторазовий чемпіон України з веслування на 1000 і 5000 метрів, майстер спорту з веслування на байдарках і каное, член Національної збірної. Талановитий та перспективний спортсмен неодноразово виборював чемпіонські звання, приймав участь у Чемпіонаті світу по марафону у Римі та Всесвітніх іграх по неолімпійським видам спорту 2013 року у Колумбії.

Варто зазначити, що змагання з греблі на байдарці та каное на честь воїна – спортсмена Ігоря Присяжнюка, відбуваються п’ятий рік поспіль. Спортсмени з різних куточків України змагаються, випробують власні сили та спортивний гарт, долають марафонські дистанції, а свої успіхи присвячують світлій пам’яті полеглого захисника кордонів України.

На заходи було запрошено і рідних Ігоря – батьків Людмилу Федорівну та Василя Петровича, сина Максима та дружину Аллу Володимирівну. Сьогодні ця тендітна жінка успішно продовжує спортивну справу свого чоловіка і по праву носить почесне звання «Майстер спорту з веслування на байдарках та каное».

Вшанували пам’ять свого бойового товариша й військовослужбовці відділу «Вінниця-авіа». Саме там до війни проходив службу Ігор Присяжнюк.

Фото прес-служби
Могилів-Подільського прикордонного загону

Коментарі у Facebook