У поліції розповіли деталі спецоперації на Пирогова у Вінниці

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

За інформацією правоохоронців до них надійшло повідомлення, що у ресторані «Марсель» перебувають озброєні люди. Тому вони виїхали на місце події. Як пише видання 20 хвилин Вінниця, там відпочивали кримінальні авторитети, зокрема відомий Самвел «Московський». 

Вчора, 5 квітня, близько 19 годинидо ресторану «Марсель» з’їхалось кілька десятків поліцейських, бійці КОРДу і кінологи. Оперативники під керуванням очільника вінницької поліції Івана Іщенка, проводили спецоперацію.  

Через деякий час з ресторану вийшов знаний в кримінальних колах Самвел Московський. І вигукнув «Слава Україні». Кілька людей вигукнули у відповідь «Героям Слава»…і Самвел повернувся до ресторану. Так він виходив кілька разів.  Згодом на місце приїхав адвокат Олександр Білошкурський. Він повідомив, що поліцейські склали протокол за порушення карантину. Жодної особи не затримали, зброї не знайшли.   

Відомо, що у ресторані святкували день народження Самвела Манукяна (Московського). Чоловік на прохання поліції погодився покинути заклад, але за однієї умови — щоб це було під гімн України. Так і сталося.  Іменинник обурювався, що поліція зіпсувала його свято та називав начальника поліції Вінниччини Івана Іщенка «маніяком». Поліція не затримала жодної людини та почала роз’їжджатись. З ресторану почали виходити люди. Зокрема Роман Аксельрод, який, ймовірно, був запрошений на свято кримінального авторитета.  Після цього всі почали залишати місце події.   

Коментарі у Facebook