Масове отруєння в Чернівецькій області: до лікарні залишаються понад 40 постраждалих

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

У Чернівецькій області після святкування весіль в ресторанах в Красноїльську та Путилі до лікарні з отруєнням потрапили 44 особи. Про це повідомили в прес-службі ДСНС.


Зокрема, 31 особу, в тому числі і дев’ять дітей, госпіталізували після банкету в ресторані ‘Оскар’ в селищі Путила.

Станом на 07:00 3 жовтня в лікувальних установах з ознаками харчового отруєння залишаються госпіталізованими 31 осіб (з них 9 дітей), які приймали їжу під час святкування весілля в ресторані ‘Оскар’ в смт Путила‘, – розповіли рятувальники.

А до інфекційного відділення Сторожинецької центральної районної лікарні потрапили 13 осіб, які святкували весілля в ресторані ‘Маріанна’ в Красноїльську.

3 жовтня до ДСНС надійшла інформація, що до інфекційного відділення Сторожинецької центральної районної лікарні з ознаками харчового отруєння госпіталізовані 13 осіб (з них 4 дитини), які 29 вересня вживали їжу під час святкування весілля в ресторані ‘Маріанна’ в смт Красноїльськ Сторожинецького району‘, – йдеться в повідомленні.

Рятувальники зазначили, що в зв’язку з інцидентами зараз проводиться комплекс протиепідемічних заходів.

Раніше ми повідомляли, що на Буковині після відвідин двох весіль отруїлися 95 осіб.

Нагадаємо, нещодавно на Рівненщині був зареєстрований спалах гострої кишкової інфекції. Масова госпіталізація потерпілих почалася після святкування весілля.

Коментарі у Facebook