Розвиток нашої громади та підтримку ЗСУ: запрошує молодь на благодійний ярмарок

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

З наближенням довгоочікуваних літніх канікул, коли екзамени, сесії та контрольні роботи залишаються позаду, команда Вінницької молодіжної ради та відділу молодіжної політики запрошує молодь на благодійний ярмарок. Він відбудеться 21 червня о 15:00 в Центральному парку ім. Леонтовича.

На учасників очікує концерт, під час якого можна насолодитися живою музикою разом з друзями та однодумцями, створюючи незабутні літні спогади. А завдяки благодійному аукціону буде можливість долучитися до підтримки Збройних Сил України. Усі виручені кошти підуть на допомогу Захисникам та Захисницям.


Також для молоді готують безкоштовні майстеркласи, де можна відкрити для себе нові таланти разом з Офісом Туризму Вінниці. Під час творчих заходів учасники зможуть спробувати свої сили у різних творчих та практичних заняттях.

Крім того, на локаціях громадських організацій та підрозділів молодь зможе дізнатися, як долучитися до розвитку молодіжного активізму в нашому місті. Це унікальна можливість познайомитися з активними молодіжними ініціативами та знайти свою команду.

«Приходьте з друзями та сім”єю, адже цей день обіцяє бути веселим та корисним для кожного. Відвідувачі матимуть можливість не лише відпочити, але й зробити свій внесок у розвиток нашої громади та підтримку ЗСУ», – сказала начальниця відділу молодіжної політики Вінницької міськради Юлія Мончак.

Довідково:

Цей проєкт створений у межах програми UPSHIFT, яку у Вінницькій області реалізує ГО «ВільноОсвіта» за підтримки ЮНІСЕФ та уряду Бельгії. Він надає молоді унікальні можливості для розвитку, навчання та активної участі у суспільному житті.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook