Опанування катання на SUP-дошках для ветеранів та ветеранок

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

18 червня для ветеранів та їхніх родин, які брали участь у захисті Батьківщини, влаштували катання на SUP-дошках. Захід організував відділ молодіжної політики Вінницької міської ради спільно з департаментом соціальної політики ВМР.

У теплу літню пору 20 охочих сімей ветеранів завітали на пляж Хімік, щоб опанувати катання на SUP-дошках. Хтось вперше спробував себе у цьому виді спортивного дозвілля, а дехто вже вміло давав опір течії. Втім позитивні враження від заходу отримали усі.


Як розповіла начальниця відділу молодіжної політики Вінницької міськради Юлія Мончак, метою заходу стало психологічне розвантаження учасників, які в результаті отримали заряд позитивних емоцій.

«Зазвичай подібні заходи ми організовуємо для молоді, але вже не вперше взяли за традицію проводити заходи й для ветеранів, щоб усі мали змогу опанувати цей вид спорту та відволіктись», – додала Юлія Мончак.

До організації заходу долучилась також директорка департаменту соціальної політики ВМР Валентина Войткова. На її думку, такі заходи неабияк потрібні.

«Під час катання на SUP-дошках учасники мали змогу поринути у свої думки, порелаксувати та насолодитись природою Південного Бугу. Зокрема, провести час в колі родини, однодумців та спробувати свої здібності у цьому спорті», – зауважила вона.

Багато вражень отримали ветерани та їхні родини. Кажуть, що обов”язково завітають ще не один раз.

«Прогулянка на SUP-дошках – це не просто розвага, а можливість перезавантажитись. Відчути енергію води та спільноти, яка об”єднала нас в цій подорожі», – поділився враженнями учасник катання Павло.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook