Володимир Гройсман розповів про різницю між Урядом та вінницькою командою

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Команда місцевої влади Вінниці самотужки долає існуючі проблеми, передусім спричинені пандемією, знаходить кошти на додаткові ліжка, на допомогу лікарям і хворим, на допомогу простим вінничанам – на відміну від чинного Уряду, який так і не спромігся представити країні план виходу із глибокої економічної і медичної кризи. Про це в інтерв’ю виданню «33 канал» сказав Прем’єр-міністр України (2016-2019), лідер політичної партії «Українська стратегія Гройсмана» Володимир Гройсман.

«Нікого не хочу лякати, але у владі мають бути люди адекватні та професійні. На жаль, сьогодні тотальна некомпетентність, непрофесійність призвели до багатьох проблем, і це породжує кризи наступних років. Це кризи економічна, фінансова, з подолання епідемії коронавірусу, – сказав Володимир Гройсман. – Якщо порівняти дії Уряду та нашої команди у Вінниці та області, то це дві великі різниці… Вінничани для нас важливі!».

Володимир Гройсман нагадав, що за ініціативи чинного міського голови Сергія Моргунова відбулася позачергова сесія Міської ради Вінниці, відтак знайдено резерви для розгортання додаткових «ковідних» ліжок, щомісячних надбавок у 8-15 тис. грн медикам, створено стратегічний тримісячний запас ліків і засобів захисту перед новою хвилею COVID-19.

«А що ми бачимо в центрі (в Києві)? Уряд недолуго, із запізненням на півроку нарешті вирішив залучити приватні лабораторії до ПЛР-тестування!  Я це їм радив 6 місяців тому, а вони дочекались до 5-6 тисяч випадків захворювань на день і тепер до них нарешті дійшло?!», – зауважив Володимир Гройсман.

Володимир Борисович підкреслив, в складних умовах, має необхідний досвід, який завдяки довірі жителів Вінниці й області, розповсюджуватиме на весь регіон.  

«Запит на компетентність та професійність нікуди не подівся. Навіть посилився. Впевнений: зараз люди обиратимуть не за красиві обіцянки, а за конкретні справи, – сказав Володимир Гройсман. – Команда «Української стратегії», яка працює у Вінниці, зараз вперше йде до обласної ради та до всіх 63-х ОТГ області. Я розумію: жителі Вінницької області приїжджають до Вінниці, яка 6 років поспіль очолює всеукраїнські рейтинги якості життя – по різних параметрах, бачать, як тут все побудовано і працює, і хочуть жити в таких же умовах. Якщо наша команда змогла досягти цього у Вінниці, то значить і в області зможе покращити якість життя людей».

Коментарі у Facebook