Сергій Моргунов розповів про спроби очорнити роботу міської влади

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Проплачені спроби очорнити і спаплюжити роботу чинної міської влади Вінниці – це марно витрачені зусилля й кошти, впевнений Вінницький міський голова Сергій Моргунов. Він вдруге балотується на посаду вінницького міського голови, представляє обласну організацію політичної сили «Українська стратегія Гройсмана» і наразі є лідером виборчих перегонів з рівнем довіри вінничан понад 70%.

В інтерв’ю виданню «33 канал», Сергій Моргунов наголосив, що з «чорним» піаром, особливо в соціальних мережах, знайомий, але такий спосіб боротьби з конкурентами вважає неприйнятним.

«Я читав, що на «чорнуху» проти мене у Facebook заплатили 14 тис. дол. Дарма витрачені кошти. Ми цим не займаємося. Я переконаний, що треба чесно йти до людей і казати, що це ми зробили, це можемо зробити, а це зробимо пізніше, – сказав Сергій Моргунов. – Попри певні негативні процеси в державі Вінниця зберегла головне – стабільність. Місто шостий рік поспіль визнається найкомфортнішим для життя в Україні».

Як наголосив Сергій Моргунов, його команда – це люди, які є патріотами свого міста і регіону, і працюють на благо Вінниччини, не допускаючи популізму та некомпетентності. Яскравий приклад такої злагодженої роботи – питання подолання наслідків covid-19. Сьогодні міський бюджет Вінниці фінансує 80% всіх заходів, направлених на забезпечення лікарень, на лікування хворих та на захист містян. Це непрості рішення, але вони ухвалюються, і звичайні мешканці обласного центру відчувають себе спокійніше.

«Сподіваюсь, що вінничани нас підтримають, розуміючи, наскільки важлива більшість в радах саме представників нашої політичної сили. Тоді слід очікувати гарних результатів і мінімуму популізму та сварок, – наголосив Сергій Моргунов. – Зроблено багато, а маємо зробити ще більше. І не лише у Вінниці та передмістях, бо нині наша команда «Української стратегії Гройсмана» обирається в усі місцеві ради Вінниччини. І перед нами стоїть амбітне завдання зробити життя вінничан в усіх громадах Вінницької області якісно кращим».

Коментарі у Facebook