За вирубку дерев на Вінниччині двом посадовцям лісництва оголосили підозру

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

29 жовтня слідчі-детективи Головного управління Національної поліції у Вінницькій області двом посадовцям лісництва оголосили про підозру у незаконній порубці лісових насаджень на території області, які є власністю Міністерства оборони України.

За  інформацію слідства,  керівник відділу лісового господарства та лісничий підготували необхідні документи, на підставі яких в подальшому були вирубані лісові насадження, чим завдано державі шкоду на суму понад 260 тисяч гривень.

Зловмисникам оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст.246 Кримінального кодексу  України (незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу). За таке правопорушення передбачено покарання – до 7 років ув’язнення .

Розслідування триває.

Як повідомлялося раніше, слідчі-детективи поліції задокументували злочинну діяльність посадових осіб одного з лісництв Вінницької області, які за попередньою змовою із суб’єктами господарювання, здійснювали протягом 2018-2020 років незаконну вирубку та збут лісосировини, яка є власністю Міністерства оборони України. 

Коментарі у Facebook