Борзова заявила, що їй не по дорозі з людьми Продивуса

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Депутатка Верховної ради Ірина Борзова заявила, що їй не комфортно працювати з обраними “Слугами народу”. Минулого року вінничани обрали трьох народних депутатів від СН, одна з них – Ірина Борзова, очевидно, що мова йде про інших двох обранців – Драбовського та Пашковського, які працюють під егідою Володимира Продивуса.

29 жовтня парламентарка опублікувала пост у Facebook і зауважила, що її вінницькі колеги забули, від якої партії балотувалися у 2019-му до Ради, і їй «не по дорозі» з цими депутатами.

“Я підтримувала і продовжую підтримувати політику Президента, за якого проголосувала більшість українців. Але мої вінницькі колеги «забули», що вони слуги народу. Забули, що стали нардепами завдяки політичному бренду та вінничанам . Протягом року та під час виборчої кампанії вони показали свої справжні інтереси. Мої життєві принципи і підходи до роботи не сходяться з моїми колегами.“, – пише Ірина Борзова.

Місцеві вибори вінницька Команда “Слуг народу” майже провалила, за попередніми результатами виборів до Вінницької міської ради, орієнтовно по п’ять депутатських мандатів вірогідно отримають СН.

Ірина Борзова – дружина голови Вінницької обласної ради, який йшов на голову міської ради від партії “Слуги Народу” і така гучна заява передбачає місцеві інтриги та “перетасовки” між слугами.

Коментарі у Facebook