Вінницькі баскетболісти привезли з Чемпіонату України золото

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

12-13 квітня у Рівному відбувся фінал ХІХ Чемпіонату України баскетболу (Всеукраїнська юнацька баскетбольна ліга) серед дівчат 2005 р. н. сезону 2020/2021 рр. Відбулось кілька ігор.

12 квітня грали команди МСДЮСШОР з баскетболу (Міська спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву з баскетболу) – Переяслав (м. Переяслав). За підсумками змагань, з рахунком 115:62, перемогу здобули вінничани.

13 квітня відбулась гра МСДЮСШОР з баскетболу – збірна Рівненської області. З рахунком 83:78, перемогу також здобула наша команда.

По завершенню чемпіонату України серед дівчат 2005 р.н. сезону 2020/2021 рр. перше місце виборола команда МСДЮСШОР (Вінниця).

«Перше місце на Чемпіонаті України Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги – це дуже високий результат. Вінничанки перемогли дванадцять команд, серед яких з Києва, Дніпра, Ужгорода тощо. Я вдячний тренерці Волошиній Аллі Павлівній та всій команді за пророблену величезну роботу, ви дійсно найкращі. Вінниця пишається вами», – каже голова комітету по фізичній культурі та спорту міської ради Сергій Краєвський.

«Спортсменкам у команді-переможниці по 16 років. Кожна з них навчається у МСДЮСШОР з баскетболу по 8-9 років. Дівчата перемагають не вперше, у 2017 році вони також здобули перше місце на Чемпіонаті України з баскетболу: Остапчук Віолета, Богаченко Вікторія та Шошоя Вікторія- грають в збірній команді України та є кандидатами у майстри спорту. Інші учасниці також чудово грають. Взагалі, колектив дружній та згуртований», – розповів директор МСДЮСШОР з баскетболу Олександр Аносов.

Коментарі у Facebook