У Тульчині після дезінсекції отруїлися 5 працівників продуктового магазину

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

28 вересня п’ятеро працівників торгового магазину потрапили до лікарні після, того як напередодні у підвалі провели дезінсекцію. Інцидент стався у Тульчині.  

Про це повідомляють в управління Держпраці у Вінницькій області.


‘5 працівників магазину ТОВ «ФОРА», що у м. Тульчин, під час його відкриття відчули їдкий запах, а вже через 15 хвилин почали скаржитися на погіршення стану здоров’я – нудота, важко дихати, печія в горлі, терпне язик. При цьому була отримана інформація від співробітників ТЦ «Європейський», де розташований магазин, що напередодні у підвальному приміщенні торгівельного центру проводилася дератизація та дезінсекція. Бригадою швидкої медичної допомоги усі працівники були госпіталізовані,’ – йдеться у звіті.

Відповідно до протоколу засідання Тульчинської районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій № 16 від 28.09.2019 р., ймовірна причина нещасного випадку – токсична дія препарату ‘Евазід Мекс’.

Наказом начальника Управління Держпраці у Вінницькій області створено комісію зі спеціального розслідування для з’ясування обставин і причин настання групового нещасного випадку.

Коментарі у Facebook