На Вінниччині 27-річний чоловік їздив з підробленими водійськими правами

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

1 жовтня на Вінниччині працівники патрульної поліції виявили чоловіка, який користувався підробленим водійським посвідченням. Кермувальника автомобіля Toyota Avensis зупинили за не увімкнені денні ходові вогні. 27-річний чоловік пред’явив правоохоронцям водійські права з ознаками підробки. Для встановлення обставин, поліцейські викликали на місце події слідчо-оперативну групу.


Про це повідомляють у патрульній поліції Вінницької області.

З 1 жовтня по 1 травня водії механічних транспортних засобах поза населеними пунктами повинні вмикати денні ходові вогні, а в разі їх відсутності в конструкції транспортного засобу – ближнє світло фар. Сьогодні, в перший день жовтня, близько опівдні на автодорозі М-12 цього правила дорожнього руху не дотримався водій автомобіля Toyota Avensis на іноземній реєстрації, за що патрульні його й зупинили.

27-річний кермувальник пред’явив інспекторам документи. Патрульні побачили, що посвідчення водія має ознаки підробки: колір бланку не відповідав встановленому, водяні знаки були відсутні, а записи в документі не відповідали записам в базі даних.

Для подальшого встановлення всіх обставин справи охоронці порядку викликали на місце події слідчо-оперативну групу. Патрульні ж склали на чоловіка адміністративні матеріали за ч. 2 ст. 126 (за те, що керував автомобілем без посвідчення водія).

Коментарі у Facebook