На Вінниччині чоловік вбив товариша молотком та подзвонив в поліцію

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

28 вересня у Козятинському районі 47-річний чоловік вбив товариша по чарці. Разом з 40-річним місцевим жителем вони розпивали алкогольні напої. Під час суперечки зловмисник декілька разів вдарив потерпілого молотком по голові та сам подзвонив у поліцію. Тепер йому загрожує до 15 років позбавлення волі.


Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Близько 19.00 години до поліції по лінії 102 надійшло повідомлення від 47-річного жителя м. Козятин, що під час суперечки він вдарив декілька раз молотком по голові свого гостя.

Працівники поліції, які разом з медиками приїхали на місце події, допомогти 40-річному потерпілому не встигли. Лікарі лише констатували смерть чоловіка.

47-річний господар будинку, з яким потерпілий разом розпивав спиртне, причетність до вчинення злочину не заперечував. Чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення тілесних ушкоджень.

Зі слів затриманого, між ним та потерпілим виник конфлікти через спиртне. Під час суперечки зловмисник молотком декілька раз вдарив товариша по голові.
Речові докази вилучені криміналістами.

Слідчим відділення поліції відкрито провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). За вчинення такого злочину чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі. Затриманому оголошено про підозру, вирішується питання про його арешт.

Коментарі у Facebook