Новий ‘губернатор’ Вінниччини на форумі за участі Зеленського та Лукашенка підніматиме проблемні питання регіону

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

3-4 жовтня у Житомирі проходитиме ІІ Форуму регіонів України та республіки Білорусь. Участь в ньому візьме і новопризначений очільник Вінниччини Владислав Скальський. За його словами, там він планує підняти ряд пріоритетних для області питань перед вищим керівництвом держави.


Про це повідомляють у Вінницькій обласній державній адміністрації.

Два дні, з 3 по 4 жовтня відбуватиметься ІІ Форум регіонів України та республіки Білорусь. Він проходитиме у Житомирі. Участь у заході планують взяти президенти Володимир Зеленський та Олександр Лукашенко. Вінниччину представлятиме новопризначений голова Вінницької обласної державної адміністрації Владислав Скальський.

Під час форуму низка заходів буде присвячена покращенню співробітництва між нашими країнами. В цілому це економічний форум, де я маю намір підняти ряд пріоритетних для області питань перед вищим керівництвом держави’, – зазначив очільник області під час апаратної наради 30 вересня.

Довідково:

В рамках Форуму приїдуть делегації з 6 областей Білорусі та з 22 регіонів України. На пленарне засідання, участь в якому планують взяти президенти двох країн, зареєстровано близько 1 тис. учасників. Понад 200 представників бізнесу з української та білоруської сторони планують підписати угоди про взаємну співпрацю. На ярмарку продукції та виробів декоративно-прикладного мистецтва України та Білорусі планують представити свої доробки понад 60 виробників.

 

Коментарі у Facebook