Рясні дощі та подекуди різко похолодає: синоптики попередили про негоду

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Сьогодні в Україні знову змінюється погода – тепло ще затримається в більшості областей, але із заходу йдуть дощі і похолодання. Про це повідомляє Укргідрометцентр.


Відзначимо, що ще в середу на заході країни було до +25, а сьогодні, 3 жовтня, там буде не більше 18 градусів. До того ж, у Львівській області всього 11-13 градусів, у Волинській – 12-14. Скрізь у західних областях дощі, в Карпатах та на Закарпатті – рясні дощі.

Дощі з грозами зачеплять і центр країни. Мокро буде у Вінницькій, Житомирській, Полтавській та Київській областях. Температура повітря коливатиметься від 20 до 24 градусів. У Києві теж синоптики обіцяють дощ, але тепло – 21-23 градуси.

У північних і східних областях без опадів і до +24. На півдні трохи тепліше 22-25 тепла, хоча в Одеській області свіжо – 19-21. Теж сухо.

В тренді

В Україні заглянуло бабине літо: синоптики розповіли, якою буде погода

Як повідомляли новини ‘Сьогодні’, в ніч з 30 вересня на 1 жовтня через ускладнення погодних умов (дощ, гроза, пориви вітру) сталося знеструмлення 102 населених пунктів у п’яти областях. Зокрема, у Львівській області без електрики залишилися 55 населених пунктів, у Тернопільській – 18, у Волинській – 12, в Київській – 9, у Житомирській – 8.

Коментарі у Facebook