За тиждень від COVID-19 померло 26 вінничан

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

За тиждень, у  Вінниці зафіксували 26 смертей від  коронавірусу. За останню добу у Вінниці зафіксували 244 нових підтверджених випадки коронавірусної хвороби. Нині у стаціонарах «ковідних» лікарень перебуває 400 пацієнтів, в реанімаціях – 46.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

«На жаль, ми продовжуємо фіксувати ріст захворюваності на коронавірус. Ситуація залишається вкрай напруженою. Щоденно ми маємо велику кількість пацієнтів, в яких діагностували цю хворобу. Тільки за останню добу у Вінниці на COVID-19  захворіли 244 людини. Відсоток госпіталізації містян тільки зростає, а ліжко-місць в «ковідних» лікарнях з кожним днем стає все менше. Нині у стаціонарах перебуває 400 пацієнтів, у реанімаціях – 46. Одна людина інтубована, 45 – на CІPAP- апаратах. За останню добу коронавірус забрав життя 4 вінничан, а загалом від початку пандемії від ковіду померли 832 жителя громади. На сьогодні Вінницька область ще залишається в «помаранчевій» зоні карантинних обмежень, але регіон за пів кроку від «червоної» зони, бо є перевищення вже по двох показниках МОЗу», – розповідає директор департаменту охорони здоров’я міської ради Олександр Шиш.

У Вінниці від COVID-19 можна щепитись щодня. Щоб отримати інформацію про роботу центрів, слід перейти за посиланням https://new.vmr.gov.ua/vaktsynatsiia#3

Коментарі у Facebook