До Вінницької міської ради завітали представниці та представники Української академії лідерства

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Сьогодні до Вінницької міської ради завітали представниці та представники Української академії лідерства — освітньої платформи для молоді з формування лідерських якостей.

Про це повідомляє Департамент маркетингу міста та туризму.

Зустріли молодь представники Департамент маркетингу міста та туризму, які презентували туристичну сферу міста, результати роботи виконавчого органу, проєкти, які впроваджуються ним зараз, та плани на перспективу. Начальники відділів маркетингу та промоції міста і розвитку туризму Сергій Мірчук та Світлана Циганкова зробили короткий екскурс в історію становлення Вінниці як туристичної дестинації.

Розповіли про стратегічні документи (загальноміські та галузеві стратегії). Презентували інструменти, якими користується наш департамент: брендинг міста, промоційні кампанії, участь у спеціалізованих івентах, сучасна навігація, навчальні проєкти (школа гіда, школа гостинності). Розказали про нові туристичні продукти (двоповерховий екскурсійний автобус, інтерактивні музеї та центр ремесел, проєкти «В гостях у Пирогова», Подільський шлях Святого Якова та інші). Та представили концепцію туристичного хабу Вінниці, який запрацює уже наступного року.

Учасники академії лідерства задавали багато питань, зокрема для того, щоб дізнатися, як досвід Вінниці можна використати у своїх містах та як заручитися підтримкою виконавчих органів їхніх населених пунктів. Будемо раді дізнатися, що інформація, яку вони отримали від наших колег, допоможе їм у втіленні власних ідей та планів для розвитку рідних міст та громад.По завершенню зустрічі кожен учасник отримав сувенір на згадку про відвідини Міста ідей. Раді знайомству та бажаємо їм удачі у нових починаннях.

Українська академія лідерства поєднує річну програму всебічного розвитку для вмотивованих підлітків 16-20 років та масштабні соціальні проєкти для суспільства. Академія — один із лідерів у роботі з активною молоддю та потужний молодіжний лідерський рух в Україні.

Коментарі у Facebook