Куратор з Росії і десятки бойовиків: у ЗСУ повідомили про великі втрати окупантів

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Противник не припиняє обстріли на Донбасі, однак українська армія гідно відповідає на провокації ворога. Протягом вересня ліквідовані і поранені не менше 80 бойовиків. Про це повідомив в Facebook офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан ‘Штірліц’.


За його словами, в минулому місяці окупаційні війська зазнали суттєвих втрат. І це до того, що українські військові відкривають вогонь тільки у відповідь.

‘Ігноруючи Мінські домовленості, у вересні російсько-окупаційні війська майже кожного дня провокували підрозділи ОС вогнем з різних видів зброї і калібрів, диверсійними групами і вогнем снайперів. За підсумками вересня в підрозділах російсько-окупаційних військ ‘Л/ДНР’ втрати склали: 24 окупанти ‘мінус’ (ліквідовані – ред.) і 56 окупантів отримали поранення різного ступеня тяжкості’, – повідомив ‘Штірліц’.

Штефан також додав, що ‘бригаду-200’ поповнив один з високопоставлених кураторів Генштабу Росії, інформацію про дану особистість окупаційні війська намагаються всіляко приховати і закрити, але особисті дані і напрямок відповідальності посадової особи зараз уточнюються.

В тренді

Рада змінює закон про столицю, а суд слухає ‘газову справу’ Онищенка: топ-теми дня

Фото: М. Палинчак

Як повідомляли новини ‘Сьогодні’, українська армія і впродовж серпня завдала серйозної шкоди ворогові, який регулярно порушував домовленості про припинення вогню. ‘Штірліц’ розповідав про великі втрати бойовиків в серпні.

До того ж, група ‘Інформаційний спротив’ підрахувала втрати бойовиків за літо. Протягом трьох місяців ворог невпинно атакував позиції української армії, проте завжди отримував гідну ‘відповідь’. Внаслідок влучного вогню бійці ЗСУ суттєво поповнили безславну ‘бригаду-200’ бойовиками.

Коментарі у Facebook