У Вінниці відбулись змагання серед наймолодших шахістів

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

У Вінницькій шаховій школі відбулись перші офіційні змагання 2022 року серед наймолодших шахістів – чемпіонат Вінниці до восьми років.

Про це повідомляє Вінниця Спортивна.

 Участь брали біля пів сотні найкращих молодих шахістів, які пройшли відбір. Окрім престижу ці змагання є відбором до чемпіонату області.

 Зазвичай деякі сильні діти ігнорують ці турніри, адже в них і так є персональне право брати участь у чемпіонаті Вінниччини. Але цей рік виявився винятком і було надзвичайно приємно бачити всіх найсильніших.

 В турнірі дівчаток без конкуренції була Мирослава Рибачек, вигравши всі 9 партій вона впевнено здобула чемпіонство. Друге і третє місця здобули Іванна Грінчук і Вероніка Бовбалан.

 Серед юнаків в боротьбі за чемпіонство також не було інтриги, Максим Горпиніч, як і Мирослава не побачили в боротьбі конкуренції, 8,5 очок з 9 можливих і дострокове чемпіонство за декілька турів до фінішу! Друге і третє місце в Івана Самохвала і Іллі Гужи.

Вітаємо чемпіонів та призерів і бажаємо гарного виступу в чемпіонаті Вінниччини, який відбудеться з 11 по 13 лютого 2022 року.

Коментарі у Facebook