У HUB Місто змістів відбудеться засідання фокус-групи “Громадські організації в сфері культури”

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Представників громадських організацій запрошують до розробки Стратегії розвитку культури Вінниці 

Завтра, 11 лютого, HUB Місто змістів відбудеться засідання фокус-групи “Громадські організації в сфері культури”. Захід відбудеться у рамках розробки Стратегії розвитку культури Вінницької міської територіальної громади. Триватиме засідання з 14:00 до 16:00.  

До співпраці запрошують представників та представниць громадських організацій. Для того, щоб потрапити на засідання фокус-групи, необхідно зареєструватися за посиланням – https://bit.ly/3JfvcFx 

Нагадаємо, департамент культури Вінницької міської ради залучив 30 тисяч євро фінансової підтримки Європейського Союзу на створення Стратегії розвитку культури Вінницької міської територіальної громади. 

Основні пріоритети Стратегії – культура і урбаністика, сучасна культурна інфраструктура, культурне різноманіття, освіта у сфері культури, креативність і мистецтво. 

«Ми залучили десять фокус-груп різних напрямів до розробки Стратегії задля доступності культурно-мистецьких освітніх практик для різних соціально вікових груп,» – зазначив під час ефіру на радіо “Місто над Бугом” заступник директора департаменту культури ВМР Олексій Циганков. Детальніше слухайте за посиланням https://fb.watch/b26vGTj-nM/ 

Засідання першої фокус-групи в рамках розробки Стратегії розвитку культури Вінницької міської територіальної громади за напрямком “Бібліотеки/клубні заклади” відбулось 09 лютого 2022 року у HUB Місто змістів. Під час роботи присутні обговорили сильні та слабкі сторони даного напрямку та представили власне бачення його розвитку. 

Коментарі у Facebook