Міська рада звернулася до вінничан з проханням не поширювати фейки

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Шановні вінничани та вінничанки! Триває запекла інформаційна війна. Ми повинні протидіяти ворогу на всіх фронтах. Поки наші воїни, правоохоронці і тероборона стоять стіною проти варварів, кожен з нас може допомогти у захисті України.

Міська рада звернулася до вінничан та закликала не поширювати фейки.

«Звертаємось до всіх вінничан: не поширюйте жодної неперевіреної інформації, у якій ви не впевнені і якщо не має конкретного прізвища і контактів того, хто це повідомляє. Достовірні відомості надають лише офіційні українські та місцеві джерела. Звертаємось до адміністраторів спільнот, пабліків, груп у соцмережах – видаляйте сумнівну інформацію, якою діляться учасники. Фейки можуть бути схожі на правду. Перепощуйте лише дописи з офіційних каналів. За копіювання текстів без джерела необхідно відправляти у бан.», – дописує міська рада.

У поліції наголошують, що поширення дезінформації тягне за собою відповідальність згідно з законом. Вінничани – мудрі і виважені, фільтрують інформацію і знають, кому можна довіряти. Але просимо – максимум пильності і обережності.

Посилання на офіційні канали Вінницької міської ради: Сайт https://www.vmr.gov.ua/ Фейсбук https://www.facebook.com/Vinnytsia Телеграм https://t.me/vmroficial Вайбер https://cutt.ly/KAqqoP128 лютого 2022 – 11:32

Коментарі у Facebook