Громадянин Молдови за 17 тисяч доларів намагався перевезти через кордон українців. Відео

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Поліція Вінниччини затримала іноземця, який організував незаконний перетин державного кордону українцям призовного віку.

Про це повідомляють в обласному главку поліції.

Вчора,16 березня,, при спробі незаконного перетину кордону, поза пунктами пропуску, поблизу села Немія, співробітники Могилів-Подільського районного відділу поліції спільно з прикордонниками затримали громадянина Молдови та двох жителів Харківської області.

Свої «послуги» 32-річний громадянин Молдови оцінив у 17 тисяч доларів, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області. 

На надувному човні чоловіки планували переплисти транскордонну річку Дністер.

Поліцейські встановили, що 46-річний житель Харківщини і його 18-річний син не мали права покидати територію країни, у зв’язку із загальною мобілізацією.

32-річний організатор злочину затриманий в процесуальному порядку та поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Його дії підпадають під ознаки злочину, передбаченого сттатею 332 Кримінального Кодексу України (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України, вчинене з корисливих мотивів). Зловмиснику загрожує до дев’яти років позбавлення волі.
Триває слідство, — додають слідчі.

Коментарі у Facebook