Сергій Моргунов: Є перші заявки від вінничан, які готові надати свою нерухомість під житло для вимушених переселенців

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Попри нічну тривогу, ситуація на ранок у місті контрольована. Понад 9 тисяч людей, що виїхали із зони бойових дій до Вінниці, отримали статус внутрішньо переміщених осіб. Є перші заявки від вінничан, які готові надати свою нерухомість під житло для вимушених переселенців у рамках міської програми. Про це написав у своєму телеграм-каналі та на сторінці в мережі Фейсбук міський голова Сергій Моргунов.

«Формуємо базу, ведемо перемовини з власниками, вивчаємо умови в цих приміщеннях. Вінничани, які погодились поселити внутрішньо переміщених осіб в свої квартири чи будинки, зможуть застрахувати житло безкоштовно», – говорить Сергій Моргунов.

Також очільник міста додав, що міські служби працюють у звичному режимі, позаштатних ситуацій немає. Транспорт у повному обсязі – на маршрутах. Очистили 14 громадських криниць, ремонти тривають. Продовжують оновлювати дорожню розмітку.

Крім того, міський голова розповів, що більшість магазинів, аптек, АЗС працюють.

«Спільно з колегами з державних та обласних відомств працюємо по питанню релокації підприємств. Тільки злагоджена робота, тільки терпіння і витримка. Бережемо Вінницю і Україну! Слава нашим захисникам! Разом до перемоги!» – зазначає очільник громади Сергій Моргунов.

Коментарі у Facebook