У Вінниці зареєстрованим переселенцям нарахували майже 90 млн грн державної допомоги

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Життєдіяльність громади – під контролем, функціонує інфраструктура, заклади надають послуги, бізнес відновлює роботу. Також налагоджено механізм виплати грошової допомоги внутрішньо переміщеним особам від держави та за програмами ООН. Про це на своїй сторінці у фейсбуці та у телеграм-каналі написав Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

«Родинам надається необхідна допомога. Тим, хто зареєструвався у Вінниці, нараховано майже 90 млн грн державної допомоги на проживання. І перший транш – 44 мільйони – вже отримали 9 тисяч людей. Окрім того, за двома програмами від ООН видано майже 30 тисяч кодів на грошові виплати», – зазначив Сергій Моргунов.

Наразі у Вінниці офіційно зареєструвалися понад 30 тисяч людей, які переїхали з регіонів, що потерпають від рашистських обстрілів.

Також він нагадав, що відсьогодні батьки майбутніх першокласників можуть подавати документи на зарахування дітей до школи.

«Створимо також умови для навчання і діткам з родин, які евакуювались з нашого міста. У складні часи важливо підтримати кожного. Дякую за витримку, друзі! Все буде Україна!» – наголосив Сергій Моргунов.

Коментарі у Facebook