У Вінниці відбудеться міжнародний фестиваль саксофонної музики

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

16–17 листопада відбудеться Міжнародний фестиваль саксофонної музики імені Адольфа Сакса «Vinnytsia Adolphe Sax Festival – 2019» . Про це повідомляє газета “День”.

Родзинкою фестивалю стануть шедеври академічної музики «Кампанела» Паганіні чи «Венеціанський карнавал» Женіна у незвичних інтерпретаціях. На заході очікується виступ Нікіти Зіміна володаря багаточисельних гран-прі . Також на фестивалі буде представлений дует «Aliada» з Відня, який має гастролі по всьому світу.

Арт-директор фестивалю Євген Попель обіцяє, що захід приємно здивує усіх поціновувачів гарної музики. Глядачі зможуть відвідати різноманітні майстер-класи, виставки унікальних музичних інструментів та виступи сучсних україніських віртуозів-саксофоністів.

На першому дні фестивалі вистуатиме Нікіта Зімін, президент Євразійської асоціації саксофоністів,  експозиції ексклюзивних музичних інструментів від міжнародних компаній, презентація нової моделі мундштука та демонстрація кінострічки про Адольфа Сакса.

  Майстер-клас віденського саксофоніста Міхала Кнота буде проводитися на другий день заходу. Закриє фестиваль виступ австрійського дуету «Aliada», Вінницького академічного камерного оркестру «Арката», Євгена Попеля і Нікіти Зіміна.

Коментарі у Facebook