Міжнародний Комітет “Червоного Хреста” доправив черговий гуманітарний вантаж у Вінницю

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Вчора, 17 травня, надійшов черговий вантаж, який розподілять у 13 Центрів розміщення ВПО. У пакунках є все необхідне для підтримання санітарно-гігієнічних умов у шелтерах, а саме: постільна білизна, туалетний папір, засоби для миття підлоги, посуду та пральні порошки.

“Найбільша увага Комітету наразі акцентована на сході України, але ми постійно намагаємось допомогти і вимушеним переселенцям на територіях, де не ведуться активні бойові дії. Це вже наш другий транш допомоги для ВПО, які наразі проживають у Вінницькій громаді. За нашими підрахунками, цієї гуманітарної допомоги вистачить на більше ніж 2000 людей”, – розповідає представник Міжнародного Комітету “Червоного Хреста” у Вінниці Джі-Су Кім.


Це вже не перша гуманітарна допомога від організації Міжнародного Комітету “Червоного Хреста”, додає директорка департаменту освіти ВМР Оксана Яценко. Днями очікують на ще один транш.

“Ми вже не вперше зустрічаємось з представниками “Червоного Хреста”, адже вони активно долучаються до допомоги внутрішньо переміщеним особам, які зараз проживають як в транзитних центрах розміщення, так і в постійних. Ми вже отримували від комітету 2440 продуктових наборів, частково ці набори вже передані до центрів. Ми дякуємо за вагому допомогу і знаємо, що це не останній транш, днями очікуємо техніку, яка стане дуже у нагоді шелтерам для створення комфортного побуту для ВПО”, – каже Оксана Яценко.

Коментарі у Facebook