Сьогодні пройде другий благодійний телемарафон Save Ukraine — #StopWar

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

29 травня, о 21:00 (20:00 СЕТ) одночасно в столицях Німеччини та України пройде другий благодійний телемарафон Save Ukraine — #StopWar. Про це повідомила пресслужба Міністерства культури та інформаційної політики.

Цього разу під час марафону збиратимуть кошти на медичне обладнання для допомоги пораненим та постраждалим. Зокрема, йдеться про хірургічні рентген апарати С-арки. Вартість одного такого апарату стартує від 100 тисяч євро. Фандрейзинг відбуватиметься через глобальну ініціативу United24, а всі пожертви будуть автоматично перераховані на рахунки НБУ, закріплені за Міністерством охорони здоров’я.

Телемарафон Save Ukraine — #StopWar реалізується командами Суспільне, 1+1 media, фестивалю Atlas та за підтримки національного мобільного оператора  Київстар, футбольного клубу “Динамо Київ”, Міністерства культури та інформаційної політики та Міністерства закордонних справ, зазначили у відомстві.

Артисти виступатимуть наживо з Києва, а також з його міста-побратима Берліна. Саме там, біля Бранденбурзьких воріт, розташується сцена, з якої до телевізійної аудиторії та глядачів на площах міст звертатимуться ведучі Тимур Мірошниченко та Маша Єфросиніна. Серед учасників заходу — Океан Ельзи, Тіна Кароль, The Hardkiss, MONATIK, Beissoul & Einius, Антитіла, ONUKA, alyona alyona та багато інших. Також спеціальними гостями заходу стануть переможці “Євробачення 2022” — гурт Kalush Orchestra.

Двогодинний ефір ретранслюватимуть телеканали близько 20 країн Європи та світу, а також стрімінгові платформи та соцмережі. Під чс ефіру політичні лідери, музиканти, митці, громадські діячі, актори, художники, спортсмени, волонтери з усієї планети звернуться до багатомільйонної аудиторії з проханням підтримати Україну.

Коментарі у Facebook