У Вінниці для дітей, які потребують соціального захисту, влаштували екскурсію до Подільського зоопарку

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Зустріч зі світом тварин для майже 35 малюків, які перебувають у складних життєвих обставинах, організувала служба у справах дітей ВМР. Екскурсія до Подільського зоопарку стала для них надзвичайним подарунком до Дня захисту дітей.

У вінницькому звіринці понад дві сотні пухнастих, копитних та пернатих мешканців, чимало з яких рідкісні та екзотичні. Наразі тут опікуються і хижаками, яких привезли з зони активних бойових дій. Протягом екскурсії хлопчики та дівчатка з цікавістю розглядали жителів вольєрів та уважно слухали розповіді про них. Для багатьох таке близьке знайомство з тваринами – перше в житті. Свій заряд позитивних емоцій додала також цікава розважальна програма з танцями, вікторинами та запуском мильних кульок і голубів миру.


Малеча повсякчас фотографувала, робила селфі та ділилася враженнями.

«Це свято дуже веселе. В зоопарку побачила багато тварин, які мені подобаються, а ще сподобалися вікторини та кульки. Сьогодні ми тут усією родиною – з бабусею, мамою, братиками та сестричками. Загалом у нашій сім’ї семеро дітей», – розповіла семикласниця Арінка.

А у службі у справах дітей додають, що цей захід орієнтований саме на родинний відпочинок.

«Для нас було важливо, щоб гарно розважилися діти, але також важливо, щоб разом із ними були й їхні батьки. Адже таке дозвілля здатне зміцнити сімейні стосунки та додати позитиву у життя дітей, які перебувають на обліку нашої служби», – зазначила начальниця відділу захисту прав дітей служби у справах дітей ВМР Людмила Марценюк.

Коментарі у Facebook