Сергій Моргунов зустрівся з юними спортсменами під час акції «Рухаємось разом» до Дня захисту дітей ВМР

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

«Головна мета цього заходу – залучити дітей та підлітків до активностей та інтегрувати дітей-переселенців у міське життя. Ця акція – це можливість малечі відволіктись, розважитись та відпочити. Чимало дітей із захопленням дивились на спортивні трюки, розглядали кубки та пробували себе у різних видах спорту», – каже голова комітету по фізичній культурі і спорту міської ради Сергій Краєвський.


Сергій Краєвський додав, що у Вінниці працюють сім комунальних ДЮСШ, в яких культивують 26 видів спорту. І сьогодні, 1 червня, для малечі влаштували свято спорту у Вишенському парку.

Це місце разом з Вишенським озером традиційно обирають для проведення різних спортивних атракцій, заходів до Дня захисту дітей, Дня молоді та свята Івана Купала. У квітні за рішенням сесії міської ради колишній парк Дружби народів перейменували на «Вишенський». https://new.vmr.gov.ua/Contents/ContentItems/4dkfdrmxc4acvs29kb10ce4cdq

Вінницький міський голова Сергій Моргунов зазначив, що територія парку стала улюбленим місцем відпочинку не тільки для мешканців прилеглих кварталів, а й для усіх вінничан та гостей міста.

«Тут проводились різні свята, багато заходів організовував саме комітет по фізичній культурі і спорту Вінницької міської ради, за що хочу подякувати команді. Парк приваблює не тільки дітей, але і людей різного віку. Якщо говорити в цілому за розвиток цього простору, то важливо те, наскільки Дирекція парків готова надавати різноманітні послуги, що пов’язані з відпочинком, рекреацією, спортивними активностями. Поруч знаходиться спальний район і з кожним роком у цьому парку все більше і більше людей, які знаходять для себе різні вподобання. Звичайно, основа – це водойма, це затишні природні місця, практично ліс в центрі спального району. Тому дуже важливо, щоб саме ініціатива і підтримка людей щодо розвитку цього парку була основною. Ми у 2012 році давали цьому парку «нове життя», і діяли саме так: запрошували мешканців сусідніх районів вносити пропозиції, чим би цікавим був для них цей парк. Тож тепер маємо позитивний результат – це улюблене місце відпочинку вінничан та гостей нашого міста. Ще багато роботи тут потрібно робити – і ми будемо разом з вінничанами розвивати цей парк після нашої перемоги», – говорить міський голова Сергій Моргунов.

Коментарі у Facebook