Офіс туризму Вінниці провів екскурсію для дітей «Зоряним шляхом»

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Перша екскурсія Вінницею під назвою «Зірковий шлях» відбулася 1 червня, у День захисту дітей. Тому цього разу знайомитися з містом прийшли наймолодші. Цю подію Офіс туризму провів у рамках циклу інтерактивних дитячих екскурсій «Зірковий шлях».

Дивовижна подорож розпочалася з «космічного мосту» – арки Центрального парку ім. М.Леонтовича. Потім екскурсанти разом з екскурсоводом Оксаною Роздорожнюк, котра цікаво розповідала про історію Вінниці, попрямували алеєю видатних земляків до креативної фотолокації. Тут можна було переміститися машиною часу у минуле і не відмовити собі зробити світлину у стилі початку ХХ століття.


А особливі родзинки екскурсії – подорож архітектурними перлинами Міні-Вінниці та захоплююча мандрівка Всесвітом у планетарії припали до вподоби усім.

«Без сумніву, найкраща винагорода нашій команді – усміхнені обличчя маленьких мандрівників. Бо кожен з них – зірка! – каже керівниця Офісу туризму Вінницької міської ради Тетяна Маєвська – Радує, що охочих ось так змістовно прогулятися Вінницею стає все більше”.

Організатори запланували ще дві екскурсії на 10 та на 17 червня.
Для участі в наступних екскурсіях необхідно заповнити гугл-форми
10.06.- https://forms.gle/zrqmwFMEzqcdxSny8
17.06. – https://forms.gle/Wp8ip4sJVAAmDVcm6

Коментарі у Facebook