Зеленський і Джонсон сходили на виставку знищеної техніки рф

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Минулого тижня очільник уряду Британії Борис Джонсон удруге від початку повномасштабного російського вторгнення прибув до Києва. В рамках офіційного візиту Джонсон та Зеленський прогулялися Києвом й сходили на виставку знищеної техніки рф, що була розміщена на Михайлівській площі. Про це Зеленський розповів у Фейсбуці.

Нагадаємо, формат демонстрації знищеної ворожої техніки у центрі міста вперше застосували у Вінниці. Виставка викликала неабиякий інтерес у вінничан та гостей міста.

“Відвідали з Борисом Джонсоном Свято-Михайлівський Золотоверхий монастир. Прогулялися Михайлівською площею. Побували на виставці знищеної військової техніки російських окупантів. Друже, дякую за цей день! Продовжуємо виборювати свободу для України”, – написав Президент України.

Як повідомила пресслужба глави держави, Зеленський і Джонсон ушанували пам‘ять загиблих українських героїв, поклавши квіти до Стіни пам‘яті біля Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря.

Лідери поставили свічки біля іконостаса. Джонсон поцікавився історією монастиря та його внутрішнім оздобленням. Своєю чергою священнослужителі подарували Прем’єр-міністру Великої Британії ікону Почаївської Божої Матері.

Президент України та Прем’єр-міністр Великої Британії також поспілкувалися з українськими військовими, які брали участь у боях за столицю.

“Хочу подякувати за службу, за те, що ви захищаєте нас, нашу державу. Бережіть себе!” – сказав Зеленський.

Своєю чергою Джонсон побажав військовослужбовцям успіхів. «Вітаю з тим, що ви знищили цю техніку», – додав він.

Глава Української держави та очільник уряду Британії привітали киян, які перебували поблизу Михайлівської площі.

Коментарі у Facebook