Вінничан запрошують у спортивну школу №1 займатись легкою атлетикою, хокеєм на траві, художньою гімнастикою та настільним тенісом

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

«Запрошуємо дітей на заняття хокеєм на траві та гімнастикою віком з 6 років, на настільний теніс – з 8, а на легку атлетику з 9, – каже директор дитячо-юнацької спортивної школи №1 Сергій Таранчук – У нас працюють 23 професійних тренери-викладачі, які допоможуть вихованцям як опанувати певний вид спорту з нуля, так і вдосконалити вже існуючі навички та вміння».

Як розповів голова комітету по фізичній культурі та спорту міської ради Сергій Краєвський, на балансі МДЮСШ №1 перебуває легкоатлетичний стадіон з полем для хокею на траві, який є базою олімпійської підготовки. «Це створює можливість для проведення всеукраїнських і міжнародних спортивних змагань та навчально-тренувального процесу з метою забезпечення участі членів збірних команд України в Олімпійських та інших міжнародних спортивних змагань», – каже Сергій Краєвський.


Також Сергій Краєвський зазначив, що до 24 лютого на базі МДЮСШ №1 проводилось багато змагань різного рівня з таких видів спорту як легка атлетика та хокей на траві, в тому числі чемпіонати України та Європи. «Сподіваємось, що найближчим часом ми повернемось до звичного графіку проведення змагань, а з приходом миру ми будемо проводити ще більше дійств на базі цієї спортивної школи», – додав він.

Коментарі у Facebook