Стало відомо імена заступників “губернатора” Вінницької області

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Кабмін під час засідання погодив трьох нових заступників Владислава Скальского. Зокрема, ними стали Здітовецький Сергій Георгійович( перший заступник голови ОДА) Заболотна Наталя Михайлівна та Піщик Олександр Володимирович.

Про це повідомляє Вінниця.інфо з посиланням на фейсбук народного депутата від «Європейської солідарності» Олексій Гончаренко.

Першим заступником голови Вінницької ОДА Кабмін стане Здітовецький Сергій Георгійович. Відомо, що з 2010 року він працював на керівних посадах, зокрема був начальником Вінницької державної податкової інспекції управління ДФС у Вінницькій області.

Заступницею «губернатора» також буде Заболотна Наталя Михайлівна, яка до сьогодні обіймала посаду директорки департаменту соціальної політики Вінницької облдержадміністрації.

Посаду ще одного заступника займе Піщик Олександр Володимирович. З відкритий джерел відомо, що він є бенефіціарним власником обслуговуючого кооперативу «Житлово-будівельний кооператив котедж не містечко – Вінницябуд». Співзасновник ТОВ управляюча компанія «Вінницябуд». Співвласник ПП «ТРИ С-МАРКЕТ».

Коментарі у Facebook