Міжнародна співпраця в культурному просторі продовжується: Вінниця долучилась до онлайн воркшопу із партнерами з 4 країн світу

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Даний захід проведено для представників міст, які отримали гранти для реалізації культурних стратегій. Розробники Стратегії культури Вінницької міської територіальної громади, взяли активну участь в обговоренні представлених питань.

На онлайн-зустрічі представники міст обговорили питання, які стосуються: брендингу та франчайзингу, крос- і мультисекторального підходу на міському рівні. Обмінялися ідеями стосовно креативності міст та локацій.


Фінансується програма Європейським Союзом реалізовуюється Goethe-Institut.

«На міжнародному рівні Вінниця продовжує співпрацювати із партнерами. Говорили з колегами про заплановані заходи та їх результати. Ділися один з одним досягненнями, дискутували про інтегроване культурне планування», – повідомив перший заступник директора департаменту культури Вінницької міської ради Олексій Циганков.

Лідія Варбанова, key-note спікерка форуму (консультант, викладач і дослідник у сфері стратегії, політики, управління та підприємництва з акцентом на мистецтвах і креативних індустріях), представила концепт «digital citizen» (“діджитал громадянина”) та наголосила на важливості сучасних технологій для розвитку креативних індустрій.

Коментарі у Facebook