У Вінниці модернізовуватимуть газорегулюючі пункти, тому на кількох вулицях тимчасово призупинять подачу газу

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

У понеділок, 27 червня, життєдіяльність Вінниці забезпечується повністю. Комунальні служби працюють у звичному режимі: транспорт курсує, у місті підтримується благоустрій, до осель стабільно подаються газ, світло та вода. Разом із тим на деяких ділянках мереж сьогодні триватимуть планові ремонтні роботи.

«Так, бригади КП «Вінницяоблводоканал» усувають наслідки пошкоджень зовнішньої мережі на вулицях Чехова та Кропивницького, 17. Подачу послуги відновлять одразу по завершенні робіт», – повідомила начальниця відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» Антоніна Іващук.


Щодо «Вінницьких міських електромереж», то його працівники ремонтуватимуть трансформаторні підстанції та повітряні лінії на вулицях Синьоводська, Маріупольська, Матросова, Богомольця, Нахімова, Глінки, Я. Шепеля, Я. Гальчевського, Аграрна, пров. Добрий, Пирогова, Корольова, О. Гончара, Волошкова, Учительська, Немировича-Данченка, Яблунева, О. Пчілки. У зв’язку із цим можливі тимчасові відключення світла.

А в АТ «Вінницягаз» повідомили про проведення планових ремонтних робіт із модернізації шафових газорегулюючих пунктів. На час проведення робіт з 15:00 год. 27 червня по 17:00 год. 30 червня буде тимчасово призупинено газопостачання на вулицях П. Мирного, М. Заньковецької, пров. М. Заньковецької, Черняховського, 1-й та 2-й провулки Черняховського, 1-й та 2-й проїзди Черняховського, пров. Прибузький, 2-й проїзд Енергетиків, Карбишева, пров. Карбишева, 1-й, 2-й, 3-й провулки Карбишева та Яблунева.

Наразі мешканців будинків та квартир на цих вулицях просять перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами відразу після припинення газопостачання та на момент пуску газу, щоб забезпечити доступ до них працівникам АТ «Вінницягаз».

Водночас на підприємстві наголошують, що з метою безпеки, відновлення подачі послуги буде здійснюватися лише в присутності господарів осель.

Зателефонувати до «Цілодобової варти» вінничани можуть за номерами 15-60; 0-800-60-15-60; (0432) 65-15-60; (0432) 59-50-39; (0432) 60-15-60.

Коментарі у Facebook