У закладах культури територіальної громади Вінниці відбудуться заходи до Дня Конституції України

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Щороку 28 червня в Україні відзначають державне свято – День Конституції. Заходи, приурочені цьому дню, покликані збагатити знання про значення Основного Закону, тож організатори заходів запрошують малих та дорослих долучитися до культурних подій громади.

28 червня о 12:00 до Дня Конституції України відбудеться конкурс малюнків під назвою «Живи та міцній наша юна Державо» (Заклад культури «Вінницька централізована клубна система», с. Щітки). Цього ж дня о 13:00 пройде правова вікторина «Закон і ми» (Бібліотека-філія №2). А о 15:00 відбудеться правова гра «День Конституції дітям» України (Заклад культури «Вінницька централізована бібліотечна система», мкрн. Сабарів). О 19:00 пройде тематичний вечір «Слава і воля України» (Заклад культури «Вінницька централізована клубна система, с. Стадниця).


«Ми приводимо такі заходи для того, щоб діти знали й розуміли, що у нас є права, викладені в Конституції; що ми – демократична країна, розуміли, за які цінності ми боремось і за що наші захисники віддають життя. Водночас такі заходи – це дозвілля для діток, знову-таки з освітньою функцією», – поділилася виконуюча обов’язків директора ЗК «Вінницька централізована клубна система» Тетяна Казанська-Гавриш.

Коментарі у Facebook