У Вінниці понад 22 тисячі переселенців отримали продуктові набори у міському центрі надання благодійної допомоги

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова зазначає, що у Вінницькій громаді продовжують піклуватись про тих, хто вимушено покинув свої домівки через бойові дії.

«Для оформлення набору гуманітарної допомоги у міському центрі надання благодійної допомоги потрібно отримати довідку внутрішньо переміщеної особи в Прозорому офісі соціального спрямування. У пакунках видають найнеобхідніші продукти. Частину продовольства отримуємо через Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб, інша частина – продукти з матеріального резерву Вінницької міської територіальної громади. Крім того, допомогу надають і благодійники. Наразі продовольчі пакунки у Центрі отримали 12 726 родин, а це 22 691 переселенець», – розповідає Валентина Войткова.


Валентина Войткова додає, що для замовлення продуктового набору внутрішньо переміщеним особам, які зареєстровані в нашій громаді та мають відповідну довідку ВПО, необхідно попередньо зателефонувати до Центру за номерами: (097)-083-59-98; (093)-705-61-91. Дзвінки приймаються щоденно з 09:00 до 17:00, крім вихідних (суботи та неділі).

Центр знаходиться за адресою: вул. Соборна, 68. Пакунки з допомогою можна отримати на наступний день після запису.

Коментарі у Facebook