Вінничанки Каріна Громада та Анастасія Гаврищук здобули перемогу у Міжнародному фестивалі-конкурсі ВМР

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Конкурс проводився дистанційно за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України, а також Всеукраїнської Національної Музичної спілки та ГО «Світ Мрій».

Змагалися виконавці із України, Грузії та Молдови. Фестиваль проходив у два тури. Учасники виконували репертуар видатних композиторів музичної історії, а також твори у класичному стилі.

Як повідомила викладачка дівчат Інна Сергеєва, для Анастасії, яка навчається 3 рік – це перша спроба та перша перемога у фортепіанному житті. Каріна ж навчається 2-й рік і вже завершила Елементарний підрівень. Для дівчинки – це чергове вагоме досягнення на музичних конкурсах.


«Такі результати учениць неабияк надихають, – зізнається Інна Сергеєва. – Вони додають сил та наснаги працювати далі та розкривати творчий потенціал юних дарувань».

А директор Вінницької дитячої музичної школи №2 Віталій Москаленко наголосив: «Різні перешкоди стоять на шляху до перемоги, але наші діти продовжують демонструвати свої вміння та таланти на різноманітних конкурсах. І це вражає та викликає щире захоплення!».

Коментарі у Facebook