У Вінниці відкрили виставку-ярмарок, де люди з інвалідністю представили власні вироби

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

З 2 по 4 грудня у приміщенні кінотеатру Коцюбинського проходить виставка “Душею створена краса”. Це вже 12 виставка майстрів з інвалідністю, яка раніше проходила під назвою «Руками створена краса». Цей вже традиційний захід був започаткований завдяки  ініціативи ГО «Гармонія» і її тодішнього керівника Раїси Панасюк. 

Майстри з інвалідністю на виставці представили різноманітні вироби, сувеніри хенд-мейд, аксесуари, виготовлені власноруч.

Також на заході представили відзнаку від Доступно. UA, де Вінниця зайняла I місце у підсумку моніторингу щодо доступності міста для людей з інвалідністю.


 «Уже 12-й рік поспіль ми проводимо виставку–ярмарок «Душею створена краса», раніше він називався «Руками створена краса». Два роки тому ми вирішили змінити назву, адже в усі ті поробки багато вкладається душі. Цього року у нас близько 30 учасників, у нас можна напередодні новорічних свят придбати різні подарунки», – зазначила  Олена Чорнобривенко.  

Виставка–ярмарок проходитиме з 2 по 4 грудня. Кожного дня на відвідувачів чекатиме насичена розважальна програма. Працюватиме виставка з 10:00 до 18:00. 

Коментарі у Facebook