Британська косметична мережа Lush закриє свій бізнес в Росії

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Британська косметична мережа Lush закриє бізнес в Росії. Російський партнер компанії змушений закрити всі магазини через проблеми з постачанням товарів до країни.

Про це повідомляє Комерсант.

Власник російської мережі планує на деякий час зберегти тільки інтернет-магазин, через який будуть розпродані складські запаси.

Зазначається, що британський офіс призупинив роботу з російським партнером ще в березні. Остання куплена партія так і не була ввезена в РФ і перебуває в Ризі.

Схема з паралельним імпортом у разі Lush також не може бути використана, бо власник бренду веде гуртову торгівлю тільки зі своїми партнерами.

Довідка: Lush – косметична компанія, яка відома своїм принципом етичності, а також косметичною продукцією (мило, креми, засоби для ванни та багато іншого), що виготовляється вручну з натуральних компонентів і не тестується на тваринах.

На ринку РФ Lush працює з 2001 року, її розвитком займається Дмитро Азаров. Він володіє 65% ТОВ “Лаш Раша”, ще 35% належать британській Lush Cosmetic Ltd.. До початку вторгнення РФ в Україну під цим брендом Lush у Росії працювало майже 50 магазинів. За даними на 11 липня, у компанії залишається відкритими 27 точок продажів.

Дмитру Азарову належить така ж частка в українському підрозділі Lush, де працює 15 магазинів.

Коментарі у Facebook