Новенька мультифітнес станція: у Вінниці завершують капітальний ремонт спортивного майданчика ВМР

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Попри війну міська влада продовжує підтримувати бажання вінничан займатись спортом та допомагає у створенні спортивних куточків по всьому місту. За зверненням голови правління ОСББ «Князівство 185А» Олександра Іщенка у дворі по вулиці Князів Коріатовичів вже завершують модернізацію, другого у цьому році, спортивного майданчика.

«Разом із співвласниками ми прийняли рішення про влаштування мультифітнес станції на нашому подвір’ї. Особисто я вважаю, що сьогодні це дуже актуально, тому що люди знаходяться у депресії, а заняття спортом виводять з цього стану. Тому необхідно приділяти більше уваги своєму здоров’ю сьогодні, як ніколи, – каже Олександр Іщенко. – З моменту створення ОСББ ми, разом із співвласниками, почали модернізувати наш будинок. Оновили інженерні мережі, замінили віка у під’їздах, та ін. Зараз наш будинок готовий до опалювального сезону».


Як розповіли в департаменті міського господарства, капітальний ремонт передбачає комплекс робіт, в тому числі- влаштування мультифітнес станції для проведення активного відпочинку діток та дорослих. Окрім цього, на майданчику влаштували гумове покриття для безпеки під час тренувань, а навколо нього – плитка ФЕМ для зручного пересування.

«Створення комфортних та безпечних умов проживання для мешканців нашого міста для нас дуже важливо, – каже директор департаменту міського господарства ВМР Віталій Місецький. – Я без перебільшень можу сказати, що Вінниця спортивне місто. Щороку до нас звертаються десятки ініціативних містян з проханням допомогти облаштувати у їхніх дворах спортивний куточок. Незважаючи на війну цей рік не став виключенням і ми плануємо модернізувати ще 3 дитячо-спортивних майданчика».

Коментарі у Facebook