Забудовник та чиновниця з ОДА: Офіційно представили ще двох заступників вінницького губернатора

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

17 грудня під час сесії Вінницької обласної ради голова облдержадміністрації Владислав Скальський повідомив про призначення ще двох своїх заступників. Ними стали – Наталя Заболотна та Олександр Піщик. Про це повідомляє Вінниця.інфо

До цього Наталя Миколаївна займала посаду директорки департаменту соціальної політики Вінницької облдержадміністрації.

З відкритих джерел відомо, що Олександр Володимирович є бенефіціарним власником обслуговуючого кооперативу «Житлово-будівельний кооператив котеджне містечко – Вінницябуд». Співвласник ТОВ управляюча компанія «Вінницябуд» та ПП «ТРИ С-МАРКЕТ».

10 грудня Владислав Скальський представив свого першого заступника Сергія Здітовецького, який з 2010 року працював на керівних посадах в податковій. Зокрема був начальником Вінницької державної податкової інспекції управління ДФС у Вінницькій області.

Отож, сьогодні губернатор Вінниччини має заступників: Сергія Здітовецького, Ігоря Івасюка, Наталю Заболотну та Олександра Піщика.

Нагадаємо, що 27 листопада під час засідання Кабінету міністрів України погодили трьох нових заступників голови Вінницької обласної державної адміністрації Владислава Скальського.

Коментарі у Facebook