З Вінниці у зону бойових дій відправили автомобіль із смаколиками

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Сьогодні, 26 грудня, з Вінниці на Схід України поїхав відремонтований автомобіль. Військові звернулися до волонтерів міста з проханням полагодити Opel movano. На ремонт машини спеціалісти витратили два місяці. Разом з технікою небайдужі вінничани передали гуманітарну допомогу. 

Про це повідомляють у Вінницькій міській раді.

Два місяці тому до благодійного фонду “Подільська громада” звернулися військові з проханням допомогти відремонтувати автомобіль, який виконує різні завдання на Сході країни. 

Ми звернулися за допомогою до волонтерів “Подільської громади”, аби вони нам  допомогли відремонтувати автомобіль. Вони зробили капітальний ремонт автівки, відремонтували двигун, замінили скло, резину. Машина виконує різні завдання в зоні ООС і щодня на виїзді, тому важливо, щоб вона була справна. Сьогодні ми виїжджаємо на Схід”, – розповів командир взводу ОТЗ  9-го батальйону Віктор Бойко.  

Благодійний фонд “Подільська громада” за підтримки професора інституту INSEAD Лудо Ван Дер Хейдена відремонтували автомобіль “Опель Мовано”, а також передали захисникам від громади міста різні смаколики. 

Коментарі у Facebook